jueves, 20 de diciembre de 2012

Seguiment de l'Albert Espinosa

Hem realitzat el seguiment de l’Albert Espinosa, durant els mesos d’octubre i novembre del 2012 i un cop fet aquest seguiment arribem a la conclusió de que és un personatge públic molt actiu pel que fa referencia a les noves tecnologies i xarxes socials

Gràcies a la realització d’aquest treball, que tenia com a finalitat fer el seguiment a un bon comunicador, hem gaudit de les seves publicacions a varis mitjans de comunicació: en diaris (el Periodico), al twitter, el seu blog personal, el seu web oficial i entrevistes que ha oferit a programes de radio.

Centrant-nos amb les piolades del twitter, cal esmentar que Albert Espinosa utilitza força sovint aquest innovador mitjà de comunicació en el qual “Polseres Vermelles” i “Els nostres tigres beuen llet” són dos dels seus treballs que més destaquen.


També hem volgut destacar els seus articles periodistics que publica cada diumenge al Periodico, això demostra que és un bon comunicador mitjançant la literatura i l’escriptura. Els seus articles són interessants i sobretot criden l’atenció perquè acostumen a ser historietes de vivencies personals. També fa de crític de cultura, aquí demostra que és un home cult i que s’interessa per l’actualitat.



Observant les diferents entrevistes que estan recollides en el vidio, l’hem analitzat en la vessant comunicativa oral. Per a fer-ho hem utilitzat el decàleg que vem elaborar a les classes de COED, després d’haver llegit el llibre Com parlar bé en públic.

Tot i que no l’hem pogut veure gaire parlant i expressar-se en públic, ja que en els ultims mesos no ha aparegut gaire ni en televisió ni en ràdio, hem observat que posa en pràctica en els seus discursos aspectes com: tenir clares les quatre preguntes bàsiques, un domini de la llengua, retroalimentació amb el públic, ser molt natural, és a dir, no memoritzant el discurs, domini del llenguatge no verbal i estructurar el seu discurs.

Considerem que un dels aspectes pels quals creiem que l’Albert Espinosa és un bon comunicador és pel simple fet que és natural i es mostra tal i com és ell.


Aquí us deixo el LINK per si voleu veure el seguiment fet: 
http://seguimentalbertespinosa.blogspot.com.es/

El seguiment d'aquest personatge públic l'hem fet amb un grup de 6 persones:

- Marta Jové
- Alexandra Lapedra
- Cristina Lladó
- Clara Ponce
- Cristina Toledano
- Berta Olivares

Aquí us deixo el prezi que vam fer de les piolades de l'Albert Espinosa:




1 comentario: