miércoles, 3 de octubre de 2012

Google Drive




Què és Google Drive?
 
Google Drive és una eina que ens ofereix google per desar, editar, comentar, compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup. 
Amb Google Drive podem: 
· crear documents de text
· presentacions
· formularis
· fulls de càlcul 
Permet treballar en equip, alhora i al mateix document i d'aquesta manera veure els canvis en temps real i així etiquetar-los de manera que puguem localitzar-los amb facilitat dins l'espai anomenat My drive, que el diferenciarem de l'espai Shared with me que és on aniran a parar els documents que els altres comparteixen amb mi. Cal destacar que Drive també permet guardar tot tipus de documents.

Com accedir a Google Drive? 



Per accedir a Google Drive hem de tenir una conta de Gmail, si no l'hem de crear. Un cop ens trobem a dins del Gmail, hem d'anar a una de les pestanyes de dalt on posa DRIVE.






Quan ens trobem a dins de la pàgina DRIVE, a l'esquerra dalt veurem una icona de color vermell que hi posa CREAR, si cliquem asobre de CREAR, observarem les diferents opcions que ens ofereix Google Drive, podem crear: Document, Presentació, Full de Càlcul, Fórmules, Dibuix, Carpeta i Més. 







 





No hay comentarios:

Publicar un comentario