sábado, 13 de octubre de 2012

On ho anem guardant? DELICIOUS.

Un dels problemes que tenim quan recollim informació per internet és com guardem, documentem i etiquetem un web del nostre interès.
Un recurs és utilitzar els “favoritos” o “preferits” que hi ha en els navegadors d’internet, aquesta no és una opció gaire bona ja que si bé permeten guardar les adreces, les seves capacitats de documentar-les i/o etiquetar-les són molt pobres. El pitjor, però és que les adreces que guardem, s’emmagatzemen en local i quan canviem d’ordinador, ja no tenim accés a les nostres adreces.

Per solucionar aquests problemes, tenim DELICIOUS.


Què és el Delicious?



Delicious és un servei de gestió d'adreces d'interès socials a través del web. Permet guardar i recuperar a la xarxa les adreces d'interès, que clàssicament s'emmagatzemaven des del navegador localment a l'ordinador, de manera que són consultables en línia i no només localment. 
També en facilita la categorització amb paraules clau (etiquetes), fet que n'agilitza la localització. Però no tan sols permet agrupar-les i etiquetar-les, sinó també compartir-les amb altres usuaris del servei i així conèixer qui (i quanta gent) ha desat un determinat enllaç.

Pertant podem dir que Delicious és un servei molt fiable, pràctic i còmode que et permet accedir a les teves pàgines web d'interes, que hagis guardat prèviament, des de qualsevol ordinador o dispositiu. A més és una manera ràpida de seguir temes d'interés i organitzar l'informació desitjada.

Aquí deixo el link de la meva conta de Delicious:
https://delicious.com/bertaolivares

No hay comentarios:

Publicar un comentario